Altieylül Belediyesinin Yeni Hizmet Binasi Karatepe'de

Altieylül Belediyesi çalisiyor, Altieylül yeni hizmet binasina kavusuyor. Vatandaslara hizmet götürmenin gayretinde olan Altieylül Belediyesi, kentin ihtiyaci olan projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Altieylül Belediyesinin Yeni Hizmet Binasi Karatepe'de
Altieylül’e deger katacak projenin temel açma çalismalari basladi.

Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci proje alaninda incelemelerde bulundu ve ardindan kepçenin basina geçerek çalismalara destek verdi.

Altieylül’e yakisacak büyük proje daha temeli açilmaya baslandi

Altieylül’ü degistiren, Altieylül’ü gelistiren Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci bir projeyi daha hayata geçirmek için kollari sivadi. Baskan Avci, "Altieylül’ümüze bir büyük hizmeti daha kazandiracak olmanin mutlulugunu ve heyecanini yasiyoruz. Belediye Hizmet Binamizin temelini açmaya basladik. Altieylül’ümüze ve Balikesir’imize hayirli ugurlu olsun. Hemsehrilerimiz için çalismaya, Altieylül’ümüze deger katmaya devam ediyoruz" dedi.

“Altieylül çalismaya Altieylül için üretmeye devam ediyoruz”

Baskan Avci sözlerini söyle sürdürdü: “Sehrimiz için çalismaya sehrimiz emek için emek vermeye gayret ediyoruz. Bu zor ve zahmetli süreçte sehrimizin ihtiyaçlarina cevap vermek için personelimizle birlikte var gücümüzle çalisiyoruz. Suan içerisinde bulundugumuz alan Altieylül Belediyesi hizmet binasi olarak planligimiz ve hafriyat çalismalarina basladigimiz önemli bir alan. Insallah burasi yapildiginda sadece belediyemiz bir hizmet binasi kazanmis olmayacak; ayni zamanda Altieylül’ün cazibe merkezi olacak. Yeni hizmet binamizin ihale süreci tamamlandi. Insallah hizli bir sekilde yapimina devam edilecek. Altieylül için çalismaya, Altieylül için emek vermeye devam ediyoruz. Insallah ayni askla ayni azimle çalismaya devam edecegiz.”

Altieylül Belediye hizmet binasi projesi Karatepe’de

Altieylül Belediyesi’nin yeni hizmet binasinin arsa alani 13 bin 405 m, toplam proje alani 28 bin 108 m ve yesil alan ve parklarin merkezinde kent meydani 13 bin 279 olarak belirlendi. Proje alani içerisinde; sahip oldugu akilli bina özelligi ile kendi elektrigini üretecek, yagmur suyunun depolanarak tekrardan kullanima kazandirilmasi, toplanti salonlari ve meclis salonu, arsiv alanlari, siginak, mescit, kafeterya-restoran, kres/çocuk gündüz bakimevi, açik-kapali otopark, açik-kapali oturma alanlari ve sosyal etkinlik alanlari yer alacak.
Kaynak: İHA