Ahilik Kutlamalari Öncesi Esnaftan Yüzde 50 Indirim

Kirsehir’de 36.’si kutlanacak Ahilik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birliginin çagrisi üzerine esnaf, ürünlerinde yüzde 50 indirime gitti.

Ahilik Kutlamalari Öncesi Esnaftan Yüzde 50 Indirim
Kirsehir esnafi, heyecanla beklenen Ahilik Haftasi kutlamalari öncesinde büyük bir indirim yapti. Ürünlerinde yüzde 50 indirime giden esnaflar, kutlama programi boyunca bu avantajdan vatandaslarin yararlanmasini saglayacak. Berber, kuaför, kahvalti salonu, matbaaci, çayci gibi birçok alanda faaliyet gösteren esnaflar, yerli ve sehir disindan kutlamalara katilacak olanlara avantajlar sunuyor.

Kirsehir Esnaf ve Sanatkarlar Birligi Baskani Bahamettin Öztürk, kutlamalarin birlik ve beraberlik içinde geçmesi çagrisinda bulunarak, "Kirsehir’de yasayanlar ve ziyaretçiler, bu indirimli alisveris firsatini degerlendirmek için Ahi esnaflarini ziyaret edebilirler. Bu kampanya sayesinde hem yerel ekonomiye destek olabilir hem de kaliteli ürünleri uygun fiyatla satin alabilirsiniz. Ben degil biz felsefesiyle hareket ederek kutlamalarin merkezine yakisir sekilde davranalim" dedi.

Kaynak: İHA