Tatvan'a Yeni Atanan Ögretmenlere Davul Zurnali Karsilama

BITLIS – Bitlis’in Tatvan ilçesine yeni atanan ögretmenler, davul zurnayla karsilandi.

Tatvan'a Yeni Atanan Ögretmenlere Davul Zurnali Karsilama
Tatvan ilçesindeki Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögretmenleri ve okul yöneticileri, 2023-2024 egitim ögretim yilinda okullarina atanan ögretmenleri davul zurna ile karsiladi. Davul zurna sürprizi yapilan ögretmenlere çiçek takdim edildi. Yeni atanan ögretmenler, ögrenciler ve okul yönetimi, karsilamanin ardindan okul bahçesinde halay çekti.

Rize’den geldigini söyleyen ve bu karsilamadan ötürü mutluluk duydugunu atanan Denizcilik/Gemi Yönetimi Ögretmeni Emire Aksu, “Ilk atama yerim olan Tatvan’da okul yönetimi ve ögretmen arkadaslar bize böyle bir tören hazirladiklari için çok mutlu oldum. 2023-2024 egitim ögretim yilinin tüm ögrenci, ögretmen ve velilerimize hayirli olmasini diliyorum. Davul zurna ile karsilandik, çok duygulandik tesekkür ederim herkese” seklinde konustu.

Yeni atanan ögretmenleri farkindalik olusturmak adina davul zurna ile karsiladiklarini söyleyen Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ilhan Kara, “Yeni göreve baslayan ögretmenlerimizin okula aidiyet duygusunu gelistirmek açisindan idareci ve ögretmen arkadaslarimizla böyle bir karsilama düzenledik. Umarim bu karsilamada memnuniyet duymuslardir. Kendilerini yabanci hissetmedikleri bir ortamda bu egitim ögretim isini beraber yapacagimiza inaniyoruz. Farkindalik olusturmak adina davul zurna esliginde karsilamayi uygun gördük. Ögretmenlerimiz, ögrencilerimiz ve velilerimizin katilimlari bizi mutlu etti. Biz yeni atanan ögretmenleri bagrimiza bastik, onlar da bizi bagirlarina basacaklarindan hiçbir süphemiz yoktur” dedi.

Kaynak: İHA