Orhaneli'nde Karagöz Senlikleri 3 Gün Boyunca Kutlandi

Orhaneli Karagöz Kamp-Karavan-Rafting Senlikleri 3 gün boyunca kutlandi.

Orhaneli'nde Karagöz Senlikleri 3 Gün Boyunca Kutlandi
Bursa Büyüksehir Belediyesi, Orhaneli Belediyesi ve Kültür Turizm Tanitma Birligi paydaslariyla beraber Orhaneli Karagöz Senlikleri yapildi. Orhaneli’nin kurtulus gününe rastlayan Orhaneli Karagöz Senlikleri’nde Orhaneli’nin kurtulusunun 101. Yilinda Atatürk heykeline çelenk birakildi. 08-09-10 Eylül rahvan at yarislari, doga yürüyüsü, Sadagi Kanyonu gezisi düzenlenirken, Yöresel sanatçi Menteseli Cengiz, Merve Özbey konseri, festivalin son günüde Mustafa Ceceli ve TRT Türk Halk müzigi sanatçisi Ali Çakar sahne aldi.

Orhaneli belediye Baskani Ali Aykurt “Orhaneli’nin kurtulusunun 101. yilini kutladik. Bugünde hep beraber gönlümüzce eglendik. Okullar basliyor, tüm okula gidecek çocuklarimiza basarilar diliyorum. Degerli hemserilerim bundan sonraki süreçte ilelebet devam edecektir. Ben hepinize basta kendi personelim olmak üzere tüm misafirlerimize çok güzel ev sahipligi yaptiklari için onlara ve festivalimize katilan tüm misafirlere tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Ali Aykurt sanatçilara çiçek ve plaket takdim etti. Festivalin son gününde ve son saatlerinde Mustafa Ceceli sahne aldi. Ceceli’nin sevilen parçalariyla festival alanina katilan yediden yetmise herkes gönüllerince eglendi.
Kaynak: İHA