Il Milli Egitim Müdürü Karaköse Açiklamasi 'Egitim-Ögretim Yilina Türkiye'nin Yüzyilina Sahitlik Ederek, Giriyoruz'

Kayseri’de Ilkögretim Haftasi dolayisiyla düzenlenen törende Atatürk büstüne çelenk konuldu.

Il Milli Egitim Müdürü Karaköse Açiklamasi 'Egitim-Ögretim Yilina Türkiye'nin Yüzyilina Sahitlik Ederek, Giriyoruz'
Cumhuriyet Meydani’nda baslayan Ilkögretim Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse tarafindan Atatürk büstüne çelenk konuldu. Çelenk sunma programi saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan sona erdi. Törenin ardindan bir konusma yapan Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse, 2023-2024 egitim ögretim yili için tüm hazirliklarini tamamladiklarini söyledi.

Karaköse; “Bu egitim-ögretim yilinin biraz daha özel oldugunu düsünüyorum. Pandemi ve deprem gibi bir takim badireler atlattik. Milletimizin asil ve onurlu durusuyla bunlarin üstesinden geldik. Egitim-ögretim yilina Türkiye’nin yüzyilina sahitlik ederek, giriyoruz. Hemen akabinde bizim içim coskulu, gururlu bir sekilde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilini kutlayacagiz. Böyle bir dönemde biz tüm ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz ve okullarimizla yeni egitim ögretim yili için hazirliklarimizi yaptik. Ilk ders zilini de bugün çalarak basliyoruz. Tüm hazirliklarimiz tamam. Bugün ögretmenlerimiz ders basi yapacaklar. Okullarimiz hazir. Çocuklarimizin kitaplari siralarinda hazir. Ögrenciler kitaplariyla sinifa girdikleri anda bulusacaklar” diye konustu.

Törene, Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Il Milli Egitim Müdür Yardimcilari, sube müdürleri, siyasi parti temsilcileri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA