Okul Öncesinde Uçurtma Senligine Katilan Çocuklar Doyasiya Eglendi

Küçükçekmece’de düzenlenen uçurtma senliginde yüzlerce çocuk, okullarin açilmasi öncesi gönüllerince eglendi. 10 bin uçurtmanin dagitildigi senlik renkli görüntülere sahne oldu.

Okul Öncesinde Uçurtma Senligine Katilan Çocuklar Doyasiya Eglendi
Küçükçekmece Belediyesi tarafindan düzenlenen uçurtma senligi yogun ilgi gördü. Istasyon Mahallesi etkinlik alaninda düzenlenen senlik renkli görüntülere sahne

oldu. Yüzlerce çocuk ailesiyle birlikte uçurtma uçurarak doyasiya eglendi. 10 bin uçurtmanin dagitildigi senlikte çocuklara ayrica çesitli ikramlarda bulunuldu. Okulun açilmasina bir gün kala eglenen çocuklar için ayrica aksam saatlerinde konser düzenlenecek.

Etkinligin çok güzel oldugunu anlatan Evren Karadag, “Gerçekten güzel geçen senlik sene de Yarimburgaz Mahallemizde yapilmisti. Hem insanlarin sosyallesmesi anlaminda güzel uçurtmalar ve bu sosyallik güzel. Memnunuz, devaminin olmasini isteriz. Gördügüm kadariyla insanlar burada olmaktan memnun” dedi.

Çocugunun çok eglendigini belirten bir vatandas, “Beylükdüzü’nden geldim buraya. Sosyal medyadaki paylasimlardan gördüm. Kizimin da burada çok eglenecegini düsündüm. Valla çokta egleniyor, eglenceden su an yorgun düstü diyebilirim. Etkinlik çok güzel. Bence devami olmali, çünkü zamane sartlarinda çocuklarimizi eglendirebilecegimiz böyle etkinlikleri çok fazla göremiyoruz. Bu açidan çok güzel, herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Çok eglendigini söyleyen Gülderen Kül isimli çocuk ise, “Buradaki etkinligi çok sevdik. Uçurtma uçurduk ama uçurtmalar biraz dengesizdi ama çok eglendik. Zip zip ve pamuk seker vardi, çok eglenceliydi” seklinde konustu.

Bu tür etkinliklerin devamli olmasini istedigini belirten Masume Alagöz, “Burayi çok sevdim. Uçurtma verdiler, yüz boyama var. Bunlar için belediye baskanimiza tesekkür ederim. Böyle etkinliklerin daha fazla yapilmasini istiyoruz” dedi.

Eglenceli vakit geçirdigini söyleyen Ardacan Göktas, “Buraya müzik sesinden geldim. Güzel bir müzik sesi vardi, geldigimde bedava uçurtma verdiler bize gerçekten çok güzeldi. Eglenmek isteyen gelebilir buraya. Böyle etkinliklerin daha fazla yapilmasini istiyorum ve belediyemize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA