Bayrampasa'da Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Otomobili Görmeyerek Önüne Atlayan Yasli Adam Hayatini Kaybetti

Istanbul Bayrampasa’da 90 yasindaki adam, karsi yola geçmek istedigi sirada otomobili görmeyerek önüne atlayinca aracin altinda kaldi. Yasli adam kaldirildigi hastanede hayatini kaybederken, o anlar güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Bayrampasa'da Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Otomobili Görmeyerek Önüne Atlayan Yasli Adam Hayatini Kaybetti
Kaza, saat 16.00 siralarinda Bayrampasa Eski Edirne Asfalti’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eski Edirne Asfalti Rami istikametinde 90 yasindaki Ali Efe karsi yola geçmek istedi. Yasli adam seyir halindeki otomobili son anda görerek kaçmaya çalisirken, sürücü manevra yapip frene bassa da otomobili durduramayip yasli adama çarpti. Çarpmanin siddetiyle yasli adam yola savrulurken, sürücü aracindan inerek yasli adamin saglik durumunu kontrol etti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Efe, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olay yerinde bulunan otomobil sürücüsü B.K. ise ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü.

Olayin görgü taniklarindan Recep Gündogmus, “Yaya buradan geliyordu, araçta buradan geldi sonra vurdu. Ardindan ben dur dedim, bir yere gitme. O da bir yere gitmedi. Saglik durumu su anda bilmiyorum, eks oldugunu söylüyorlardi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA