E-5'Te Otomobile Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Agir Yarali

Beylikdüzü E-5 karayolunda bir otomobile baska bir araçtan ates açildi. Saldirida agir yaralanan sürücü, otomobiliyle bir araca çarparak durabildi. Saldirgan ise olay yerinden kaçti.

E-5'Te Otomobile Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Agir Yarali
Olay, saat 18.30 siralarinda Beylikdüzü E-5 karayolunda meydana geldi. Iddiaya göre, yogun trafikte 34 DJ 4855 plakali araçtan kimligi belirsiz sahis, Emre Bilaloglu (33) kontrolündeki 34 HCB 567 plakali araca ates açti. Saldirida Bilaloglu agir yaralanirken, saldirgan da yan yola saparak kaçti. Bilaloglu kontrolündeki otomobil, kendi kendine metrelerce ilerledikten sonra bir araca çarparak durdu. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Agir yaralanan Bilaloglu, vatandaslarin yardimi ile araçtan çikarilarak ambulansla hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri kaçan saldirgani yakalamak için çalisma baslatti.

Olayla ilgili konusan vatandas Cihan Genç, "Trafikte seyir halinde devam ediyorduk. Trafik yogun haldeydi. Önümde beyaz bir cip vardi. Arkamdaki arabaya bir anda kursun sikmaya basladi.

Infaz edercesine 14-15 kez ates etti. Ben onu sikistirmaya çalistim. Arkama yapisti hatta benim arabama da sert bir sekilde vurdu. Parmak izi de var. Yine yan yoldan devam etti. Kaç kisi olduklarini göremedim bir tek vurani görebildim. Saldiriya ugrayan araçta bir kisi vardi. Durumu agirdi. Allah yardimcisi olsun. Köprünün altindan sikti ve araç metrelerce kendi basina geldi. Bir kamyon araci durdurabildi” dedi.

Kaynak: İHA