Artvin'de 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlandi

Artvin’de 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 101. yil dönümü dolayisiyla tören düzenlendi.

Artvin'de 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlandi
Artvin Valiligi önünde gerçeklestirilen tören, Vali Cengiz Ünsal, Garnizon Komutani Piyade Albay Ali Osman Tokat, Belediye Baskani Demirhan Elçin’in Atatürk Aniti’na çelenk sunumuyla basladi.

Vali Ünsal daha sonra makaminda beraberindeki AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, CHP Artvin Milletvekili Ugur Bayraktutan, Garnizon Komutani Piyade Albay Ali Osman Tokat, Belediye Baskani Demirhan Elçin valilik makaminda kurum amirleri, sivil toplum kuruluslari ile siyasi parti temsilcilerinin bayram tebriklerini kabul etti.

Valilik makamindaki tebrik programinda sonra Vali Cengiz Ünsal, Garnizon Komutani Piyade Albay Ali Osman Tokat, Belediye Baskani Demirhan Elçin’in askeri araç üzerinde Inönü Caddesindeki vatandaslarin bayramini kutlayarak valilik önüne geldi. Buradaki tören Saygi Durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Piyade Tegmen Yasin Hamza Parlak tarafindan günün anlam ve önemine iliskin konusmasinin ardindan tören Sosyal Bilimler Lisesi ögrencileri tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami konulu siirler okunmasi ve Halk oyunlari gösterisi ile devam etti.

Tören ögrenciler, resmi kurum araçlari, askeri tören kitasi, Artvin Offroad Spor Kulübü üyeleri ve Artvin Motosiklet Kulübü üyelerinin geçisiyle sona erdi.

Valilik önündeki törenin sona ermesinin ardindan Valilik protokol girisi katinda kabul töreni gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA