Karabük'te Hapis Cezasi Bulunan 7 Kisi Yakalandi

Karabük’te, "kasten öldürme", "çocugun nitelikli cinsel istismari", "uyusturucu ticareti yapma" gibi suçlardan hapis cezasi bulunan 7 kisi yakalandi.

Karabük Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ile Istihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan il merkezinde 11-25 Agustos tarihleri arasinda yapilan çalismalarda, haklarinda çesitli suçlardan arama karari bulunan 14 kisi yakalandi.

Yakalanan sahislardan 7’si çikarildiklari mahkemece serbest birakilirken, haklarinda; "kasten öldürme", "çocugun nitelikli cinsel istismari", "uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapma veya saglama, kullanmak için uyusturucu veya uyarici madde satin almak, kabul etmek, bulundurmak kullanmak" gibi suçlar basta olmak üzere, haklarinda 1 ila 15 yil kesinlesmis ve diger suçlardan kesinlesmis hapis cezalari bulunan 7 kisi tutuklanarak Karabük T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.

Il Emniyet Müdürlügü, vatandaslarin huzurunu ve güvenligini bozacak her türlü suçun önlenmesine ve faillerinin yakalanmasina yönelik çalismalarin ve mücadelenin durmaksizin devam edecegini bildirdi.
Kaynak: İHA