Eski Bakan Yardimcisi Ahmet Haluk Dursun Kabri Basinda Anildi

Trafik kazasi neticesinde hayatini kaybeden eski Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Haluk Dursun, vefatinin 4. yilinda Kocaeli’deki mezari basinda anildi.

Eski Bakan Yardimcisi Ahmet Haluk Dursun Kabri Basinda Anildi
Geçirdigi trafik kazasi sonucu hayatini kaybeden eski Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Haluk Dursun, vefatinin 4. yilinda Körfez ilçesinde mezari basinda dualarla anildi. Hereke dogumlu olan ve son olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi olarak görev yapan Dursun, Malazgirt Zaferi’nin yildönümü için gittigi Bitlis’ten dönüsü sirasinda Van’da yasanan elim kaza sonrasi hayatini kaybetmisti. Yukari Hereke Mezarligi’nda topraga verilen Dursun’un vefatinin 4. yil dönümü nedeniyle mezari basinda Kur’an-i Kerim okundu. Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan eski Milli Egitim Bakan Yardimcisi Doç. Dr. Osman Sezgin tarafindan dua okundu.

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun hocamiz, herkese örnek kisilige sahip bir devlet adamiydi. Ölümünün sene-i devriyesinde bugün de mezari basinda dua ettik. Rabbim mekanini cennet eylesin” dedi.

Dursun’u anma törenine Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, eski Basbakan Yardimcisi Fikri Isik, eski Özel Kuvvetler Komutani Zekai Aksakalli, Mili Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Prof. Dr. Vahdettin Engin, Prof. Dr. Fahri Temizyürek, Prof. Dr. Ali Satan, Prof. Dr. Azmi Özcan, Prof. Dr. Aydin Gülan, ailesi, dostlari ve çok sayida önemli isim katildi.

Kaynak: İHA