Kaza Yaptiktan Sonra Aracindan Inen Sürücüye Minibüs Çarpti Açiklamasi 1 Agir Yarali

Küçükçekmece Basin Ekspres yolunda gece saatlerinde yasanan maddi hasarli kaza, hemen sonrasinda baska bir kazaya neden oldu. Otomobilinden inen sürücüye o sirada yoldan geçen minibüs çarpti.

Kaza Yaptiktan Sonra Aracindan Inen Sürücüye Minibüs Çarpti Açiklamasi 1 Agir Yarali
Kaza gece saat 01.30 siralarinda Küçükçekmece Basin Ekspres yolu Atatürk Havalimani istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, sürücüsünün isimleri ögrenilemeyen 34 GSJ 654 plakali otomobil ile 22 ABA 053 plakali hafif ticari araç maddi hasarli bir trafik kazasina karisti. Kazada yaralanan olmadi. Daha sonra otomobilinden inen ismi ögrenilemeyen sürücüye Behçet Mutlubas idaresindeki 34 EUK 139 plakali turizm sirketi minibüsü çarpti. Minibüsün çarptigi kisi kazanin etkisiyle yola savruldu ve agir yaralandi. Olayi gören vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis, itfaiye ve saglik ekipleri geldi. Saglik ekipleri minibüsün çarptigi agir yarali vatandasi olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri kazanin yasandigi yolu geçici süreligine trafige kapatarak güvenlik tedbiri aldi. Kazaya karisan araçlar olay yerine gelen çekiciler tarafindan bulunduklari yerden kaldirildi. Minibüs sürücüsü Behçet Mutlubas polis ekipleri tarafindan ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü.

Behçet Mutlubas kaza sonrasi sunlari söyledi, "Iki tane araç sol tarafta kaza yapmisti. Ben geriden geliyordum. Bayagi ara vardi ama Türk milletini biliyorsunuz, merakli. Aniden durunca ben kenara çarpmayayim diye bu tarafa kirdim, abi de vardi. Durdu, sola kaçti, ben sola kirdim, sag sol derken direge çarptim ben. O da agir yarali bence. Hiçbir hareket falan da yoktu. ’Dur’ ikazi da yoktu." dedi.

Olayla ilgili olarak ekipler tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA