Yozgat Valisi Ziya Polat'a Hüzünlü Veda

Valiler kararnamesi ile Yozgat’tan Kars Valiligine atanan Ziya Polat için düzenlenen veda programinda duygusal anlar yasandi.

Yozgat Valisi Ziya Polat'a Hüzünlü Veda


3 yildir Yozgat Valiligi görevini yürüten Vali Ziya Polat, Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Yozgat’tan Kars Valiligine atandi. Kent merkezi ve ilçelere yaptigi veda ziyaretlerinin ardindan Yozgat Il Özel Idaresi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen veda programi ile il protokolüne, çalisma arkadaslarina ve vatandaslara veda eden Vali Polat, Çarsamba günü itibariyle Kars Valiliginde göreve baslayacak.

Veda programinda yogun ilgi ile karsilasan Vali Polat, katilimcilardan helallik isteyerek, “Insan kendi evinden ayrilirken veda etmez” dedi.

Duygusal anlarin yasandigi programin sonunda Vali Polat, katilimcilarla tek tek vedalasti. Vali Polat, yaptigi konusmasinda “Süreç belki biraz hizli gelisti, vedalasamadigimiz, helallesemedigimiz insanlarimiz oldu. 3 yil boyunca elbirligiyle yigitler sehri Yozgat’a arti deger nasil katabilir çabasi içerisinde olduk. Ailece biz bu memleketin bir evladi olarak görüyoruz kendimizi, görmeye de devam edecegiz. Biz bu bölgenin çocuguyuz, bu bölgenin ihtiyaçlarini, bu bölgenin neler düsündügünü anlayabilecek insanlariz. Onun için kendimizi çok rahat hissettik. Kendi evimizde gibi hissettik. Kendi insanimiza, ailemize hizmet ediyormusçasina kosturduk. Gönüllere girmek için çok çaba sarf ettik, insanimizin yaninda insanimizla olmak için çalistik. Gazilerimizle, sehit ailelerimizle her daim beraber olduk, bu can bu bedenden çikincaya kadar da beraber olmaya devam edecegiz.” dedi.



Veda programina Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, Yozgat Agir Ceza Mahkemesi Baskani Selçuk Akdogan, kaymakamlar, kurum müdürleri, ilçe belediye baskanlari ve sehit aileleri katildi.

Kaynak: İHA