Davut Gürkan'dan AK Parti'nin 22'Nci Kurulus Yildönümü Mesaji

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, AK Parti’nin 22’nci kurulus yildönümü nedeniyle bir kutlama mesaji yayinladi.

Davut Gürkan'dan AK Parti'nin 22'Nci Kurulus Yildönümü Mesaji


Baskan Gürkan mesajinda, "Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde, 14 Agustos 2001 tarihinde ‘Erdemliler Hareketi’ olarak kurulan ve Türk siyasi tarihine hizmetleri ile damga vuran AK Parti’nin 22’nci kurulus yildönümü kutlu olsun" ifadelerini kullandi.

Kutlama mesajinda, AK Parti’nin kuruldugu günden itibaren hayatin her alaninda gerçeklestirdigi reform niteligindeki icraatlari ile, Türk milletinin güven ve takdirini kazandigini belirten Baskan Gürkan, bu güven sayesinde Türkiye’nin dünyada söz sahibi bir ülke oldugunu vurguladi.

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde, her alanda güçlü bir Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti’nin bugün de ayni sevk ve heyecanla yoluna devam ettigini belirten Baskan Gürkan, mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Her türlü engelleme çalismasina ragmen aziz milletimizin güven ve destegi sayesinde girdigimiz her seçimden basariyla ayrilarak, ülkemiz ve milletimiz için koydugumuz hedeflere Allah’in izniyle bir bir ulastik. Türk siyasi tarihinde daha önce oldugu gibi önüne birçok engel konulan AK Partimiz, milletimizin destegi ile bu engelleri asarak ayakta kalmayi basarmistir. Egitimden sagliga, güvenlikten adalete, ulasimdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye’nin sadece eksikliklerini gidermekle kalmadik, gelecekte yapacagimiz atilimlarinda altyapisini kurduk. Belirledigimiz 2023 hedeflerimize ulasmanin sevk ve heyecani, Türkiye Yüzyili’ni baslatmanin hakli gururu içerisinde, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulasmak için daha çok çalisip, ülkemize ve milletimize verdigimiz sözlerin tamamini yerine getirmek istiyoruz. Geçtigimiz 22 yilda oldugu gibi bundan sonra da AK davanin AK kadrolari olarak ilk günkü ask ve heyecanla, Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde yolumuza emin ve kararli adimlarla ilerleyecegiz. Ülkemizi hedeflerine ulastirmak için tüm gücümüzle çalisacagiz. Bu duygu ve düsüncelerle bugüne kadar partimizin degisik kademelerinde hizmette bulunmus tüm dava arkadaslarima tesekkür ediyorum. Bu vesile ile ahirete irtihal eden dava arkadaslarimiza da yüce Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 22’nci kurulus yil dönümü kutlu olsun."
Kaynak: İHA