Bulgurlu Mahallesi'nde Asfalt Çalismasi

Ilçe merkezinin yani sira kirsal mahallelerde de konforlu ve güvenli yollar olusturan Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, bu çerçevede Bulgurlu Mahallesinde 5 kilometrelik 1.kat sathi kaplama asfalt çalismasi gerçeklestirdi.

Bulgurlu Mahallesi'nde Asfalt Çalismasi
Ulasim yatirimlari kapsaminda Battalgazi genelindeki yollarin bakim, onarim ve yenileme çalismalarini sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, yaptigi çalismalarla ilçe merkezinin yani sira kirsal mahallelerde de konforlu ve güvenli yollar olusturmaya devam ediyor. Ilçenin dört bir yaninda mesai kavrami gözetmeden çalismalarini sürdüren ekipler, Bulgurlu Mahallesinde 5 kilometrelik 1.kat sathi kaplama asfalt çalismasi gerçeklestirdi. “Yol medeniyettir, Yol hayattir” sözünü Battalgazi’de yaptigi ulasim yatirimlariyla gerçeklestiren ekiplerin bu hummali çalismalari da vatandaslardan büyük takdir topladi.

Yapilan çalismalardan dolayi mahalle sakinleri adina tesekkürlerini ileten Bulgurlu Mahallesi Muhtari Necati soylu, “Yapilan hizmet her zaman güzeldir. Emegi geçenlere mahalle ve sahsim adina tesekkürlerimi iletiyorum. 6 Subat depreminin ardindan mahallemizdeki ulasim yollari zarar gördü. Baskanimiz Osman Güder’de aninda müdahale ederek sorunumuzu ortadan kaldirdik. Baskanimizin hizmetlerini söylemeye gerek yoktur. Bu kadar olumsuzluklara ve kisa süreye ragmen Battalgazi’ye yapilan hizmetler takdire sayandir. Battalgazi Belediyesi haril haril çalisiyor. Insallah hep böyle devam eder” seklinde konustu.

Battalgazi’nin dört bir kösesinde özveriyle çalismalarina devam ettiklerinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak merkez ve tasra demeden ulasim yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz ilçenin dört bir kösesinde özveriyle çalismaya devam ediyor. Halkimizin hizmetine her daim amadeyiz. Ulasim yatirimlarini önemsiyoruz ve rekor kirdigimiz çalismalara imza atiyoruz. Ulasim yatirimlarinda Battalgazi’de hiçbir zaman durmak yok. Arkadaslarimiz güzel çalismalar yapiyor, emegine saglik. Battalgazi’mize hizmet söz konusu ise biz hiçbir seyden kaçmayacagimizi her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA