Dügün Dönüsü Davul Zurnaci Baba Ve Oglu Öldü

Erzincan’da sabah saatlerinde minibüsün sarampole uçmasi sonucu 4 kisinin hayatini kaybettigi kazada ölenlerden ikisinin Erzurum’un renkli simalarindan (zurnaci) Mehmet ile oglu (davulcu) Erkan Kiliç’in oldugu belirlendi.

Dügün Dönüsü Davul Zurnaci Baba Ve Oglu Öldü
Süleyman Özkan idaresindeki 25 ACY 505 plakali minibüs, sabah saatlerinde Erzincan- Sivas kara yolunun 40. kilometresi Sakaltutan Geçidi mevkiinde sarampole devrildi. Araçta bulunan 4 kisi hayatini kaybederken aralarinda çocuklarin da bulundugu 10 kisi yaralandi.

Kaza mahalline saglik, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Süleyman Özkan ile minibüsteki Mukaddes Kanli, Erkan Kiliç ve Mehmet Kiliç olay yerinde hayatini kaybetti. Yaralilar, ambulanslarla Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Minibüstekilerin, dügün için gittikleri Istanbul’dan Erzurum’a geri döndükleri ögrenildi.

Erzurum’un Yakutiye Belediye Baskani Mahmut Uçar yaralilari Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesinde ziyaret ederek geçmis olsun dileginde bulunup kaza hakkina bilgi aldi.

Kazada hayatini kaybeden Mehmet Kiliç (60) ile oglu Erkan Kiliç’in (37) Erzurum’daki dügünlerin vazgeçilmez davulcu ve zurnacisi oldugu ortaya çikti. Erzurum’da renkli simalariyla birçok insanin tanidigi baba ogulun ölüm haberi vatandaslari üzüntüye bogdu.

Baba ve oglunun cenazelerinin yarin Erzurum’da ikindi namazi sonrasi Narmanli Camisinde kilinacak cenaze namazina müteakip topraga verilecekleri ögrenildi.
Kaynak: İHA