Altinova Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ek Hizmet Binasi Açildi

Altinova Belediyesi, hizmet kalitesini daha üst seviyeye tasimak için bünyesine kattigi yeni araç filosuyla güçlendirdigi Fen Isleri Müdürlügü Ek Hizmet Binasi’nin açilisini gerçeklestirdi.

Altinova Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ek Hizmet Binasi Açildi
Altinova Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ek Hizmet Binasi, 45 çalisani ile ilçeye hizmet verecek. Açilisla birlikte belediyeye kazandirilan konteynir yikama araci, yol süpürme araci, 2 adet halk otobüsü, kepçe, 45 kisilik otobüs Altinova Ilçe Müftüsü Ümit Kartal’in duasiyla hizmete alindi. Ek hizmet binasi ve yeni araçlarin filoya eklenmesi nedeniyle düzenlenen törene Vali Muammer Erol, AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altinova Belediye Baskani Metin Oral, Ilçe Emniyet Müdürü Kürsat Seçer, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Açilisi gerçeklesen Fen Isleri Müdürlügü Ek Hizmet Binasi, yeni araç filosu ve personelleri ile 24 saat hizmet saglayacak.

Açilis töreninde konusan Baskan Oral, her alanda örnek bir sehir olmak için tüm ekip arkadaslari ile canla basla çalistiklarini söyledi.

Baskan Dr. Metin Oral, “Her gün büyüyen ailemizin her ferdinin mutlulugu, huzuru ve yasam kalitesini artirmak için hiç durmadan çalisiyor, gayret gösteriyoruz. Bu merkezimizde ilçemizin önemli bir beklentisine yanit verecek. Hizmet kalitemizi en üst seviyeye çikarmak için yeni araç filomuz ve çalisma arkadaslarimizla güçlendirdigimiz yeni Fen Isleri Ek Hizmet Binamizin açilisini gerçeklestirdik. Güzel Altinova’miz için canla basla çalismaya devam edecegiz. Her zaman oldugu gibi bizi yalniz birakmayan, desteklerini esirgemeyen Sayin Valimiz, degerli Milletvekillerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Törende konusan AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüs ile Il Baskani Umut Güçlü hayata geçirdigi hizmetlere her gün yenilerini ekleyen Baskan Oral’i tebrik etti.
Kaynak: İHA