Derya Ulug Yeni Albüm Müjdesini Sahneden Verdi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde bu yil 23.’sü düzenlenen Uluslararasi Sevgi, Baris, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan ünlü pop müzigi sanatçisi Derya Ulug, 14 sarkidan olusan albümünün önümüzdeki günlerde müzikseverlerle bulusacagi müjdesini verdi.

Derya Ulug Yeni Albüm Müjdesini Sahneden Verdi
Kdz. Eregli Belediyesi tarafindan bu yil 23.’sü düzenlenen Uluslararasi Sevgi, Baris, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nde ünlü pop müzigi sanatçisi Derya Ulug sahne aldi. Ulug, üç yildir festivale gelmek istediklerini ancak dogal afetler ve sellerin yasandigini söyleyerek söyle dedi:

"Sizlerle bulusmayi çok bekledik. Çünkü dogal afetler sebebiyle önce yangin oldu, sonra sel oldu. Üç senedir gelmek istedik. Hep gelecegiz diye ümit ettik. Gelemedik ama kismet bugüneymis. Burada oldugumuz için çok mutluyuz. Insallah çok keyifli bir aksam yasayacagiz. Bizim sahnemiz biraz uzun oluyor bastan söyleyeyim. Oldukça uzun bir eglence sizleri bekliyor olacak."

Yeni albüm müjdesi

Hareketli parçalarin yani sira slov sarkilar da seslendiren Derya Ulug, konser alanini dolduran on binlerce hayranina yeni albüm müjdesini de sahneden verdi. 14 Temmuz günü müzikseverlerle bulusacak olan Nefes isimli albümüne iliskin konusan Ulug, "Tam 14 tane sarki var. Insallah eskileri kadar hepsini çok sever, sarmalar paylasirsiniz. Insallah sizin en güzel anlariniza eslik eder. Bizler de sizlerle söylemek için sabirsizlaniyoruz" dedi.

Sanatçinin albümünde Asil Gök ile düetinin de olacagi ögrenilirken sanatçi yaklasik 2 saat boyunca sahnede unutulmaz bir performans sergiledi. Gecenin sonunda Baskan Halil Posbiyik ve esi Neriman Posbiyik, Derya Ulug’a çesitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA