LGS'de Yüzde 1'Lik Dilime Giren 42 Ögrenciye Tesekkür Belgesi

Kirklareli Valisi Birol Ekici, 2023 LGS sinavinda il genelinde yüzde 1’lik dilime giren 42 ögrenci, aileleri, okul müdürleri, ögretmenleri ve milli egitim camiasiyla bir araya gelerek, tesekkür belgesi verdi.

LGS'de Yüzde 1'Lik Dilime Giren 42 Ögrenciye Tesekkür Belgesi
Kirklareli Halk Egitim Merkezi’nde gerçeklestirilen programa, Vali Birol Ekici, Milli Egitim Müdürlügü ve okul yöneticileri, ögretmenler, LGS’de yüzde 1’lik dilime giren ögrenciler ve aileleri katildi.

Programda ilk olarak 2023 LGS sinavinin genel degerlendirmesinde bulunan Vali Ekici, liselere giris sinavinda Kirklareli’nin önceki yillara oranla daha basarili olmasinin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Bu basarida emegi geçenlere tesekkür eden Ekici, sunlari söyledi:

"En büyük pay ögrencilerimizin. Ben kendilerini yürekten tebrik ediyorum ve gelecekte daha da büyük basarilara imza atacaklarina ve hayatlarinin artan basarilar ile devam edecegine inaniyorum. Onlar için biliyorum ki LGS basarisi uzun ve gayretli bir çabanin ve disiplinli bir çalismanin ürünü bir sonuç. Ilimizde egitimde her geçen yil daha iyiye gidiyoruz ama daha gidilecek yol var. Bu yil 3’ü Türkiye 1’incisi olmak üzere 42 ögrencimiz de yüzde 1’lik basari diliminde kendine yer buldu. Bu basariya ulasan ögrencilerimizden daha önce belirttigim üzere burada bir kez daha vurgulamak istiyorum. LGS’deki bu basarinizi tercihinizde de Kirklareli’nde bulunan liseleri seçerek ailelerinizin yaninda devam ettirmenizi siz degerli ögrencilerimizden temenni ediyorum. Basta ögrencilerimiz olmak üzere ailelerini, ögretmenlerini, okul yönetimi ve milli egitim camiasini tebrik eder, herkese tesekkürlerimi sunarim."

Konusmalarin ardindan ögrencilere tesekkür belgelerini takdim eden Vali Birol Ekici, ailelerle, ögretmenlerle, milli egitim ve okul yöneticileriyle sohbet etti.
Kaynak: İHA