PAÜ Gurur Duyulan Akademik Basarilarina Bir Yenisini Ekledi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsünde Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü Dr. Ars. Gör. Zinnet Karakas Kelten, “Yesil Tedarik Zinciri Yönetimi” konulu doktora teziyle ödül kazandi.

PAÜ Gurur Duyulan Akademik Basarilarina Bir Yenisini Ekledi


1999 yilinda kurulan Çevre Vakfi, çevre bilincinin yayginlastirilmasini hedefliyor. Bu çerçevede ülkemizdeki çevre degerlerinin, tabii, tarihi ve kültürel varliklarinin korunmasi ve gelistirilmesi için yasalar çerçevesinde çesitli çalismalar yürüten Çevre Vakfi, egitim faaliyetlerinin yani sira yeni, özgün ve sürdürülebilir faaliyetlerle çevre bilinci olusturmak için projeler yürütüyor. Mütevelli heyeti baskanligini Istanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Koyuncu’nun yaptigi Vakif, 2018 yilindan bu yana çevre konulu tez yarismalari düzenliyor.

Çevre Vakfi tarafindan düzenlenen 2023 Doktora Tez Ödülleri degerlendirmesinde Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü ögretim üyesi Prof. Dr. Halil Savas danismanliginda doktora çalismasini tamamlayan Dr. Ars. Gör. Zinnet Karakas Kelten ödül kazandi. Dr. Kelten “Yesil Tedarik Zinciri Yönetimi ve Performans Ölçümü Için Bir Model Önerisi: Turizm Sektörüne Yönelik Bir Uygulama” baslikli tezi ile yarismada üçüncülüge layik görüldü.

Kaynak: İHA