(ÖZEL) Gaziantep'te Çiftler Dogal Fotograf Stüdyosunu Tercih Ediyor

Gaziantep’te çiftler stüdyo yerine dogal güzelliklerle dolu botanik bahçesini tercih edince ortaya renkli görüntüler çikti.

(ÖZEL) Gaziantep'te Çiftler Dogal Fotograf Stüdyosunu Tercih Ediyor
Gaziantep’te çiftler nikah öncesi Büyüksehir Belediyesine ait Botanik bahçesinde fotograflar çekerek dogal stüdyoda hatiralar biriktiriyor. Gelinligini ve damatligini giyen çiftler solugu Gaziantep Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Botanik Bahçesinde aliyor. 11 özel tasarim bahçe, bine yakin bitki çesidi ve 100 binlerce bitki adedi ile yeni evlenen çiftlerin ve ailelerin en gözde mekani haline geliyor. 3 boyutlu bitkiler bahçesi ve rengarenk çiçekleriyle görenleri kendine hayran birakiyor.

Yeni evlenen ve Gaziantep’in dogal güzelliklerinin bulundugu botanik bahçesinde çekimlerin daha iyi olacagini düsündükleri için tercih ettiklerini söyleyen Yakup Dogan, “Gaziantep’in güzel dogalligiyla ve kendine has atmosferiyle güzel bir ortam oldugu için Gaziantep Botanik bahçesini tercih ettik ve çekimler için de harika bir yer” dedi.



“Çiftler bütçesinden dolayi tercih ediyor”

Botanik bahçesini yakin ve ekonomik bütçeden dolayi tercih edildigini söyleyen Adem Acioglu, “Yaklasik 10 yildir dis çekim yapiyoruz. Gelin ve damat agirlikli olarak çalisiyoruz. Bizim botanik bahçesini tercih etmemizdeki sebep daha yakin oldugu için tercih ediyoruz. Çiftlerde bütçesinden kaynakli burayi tercih ediyor ama suan Gaziantep genelinde plato çekimleri yapiyoruz ve çekimlerimizi genelde saat 5’ten sonra ya ayarliyoruz. Isigin biraz düsmesi ve gölgenin daha çok olmasi çekim açisindan avantajli oluyor. Hem günesten ve sicaktan korunuyor hem makyajlari daha iyi oluyor. Su an nikah saatine yetistirmek için bu saatte yapiyoruz. Normal sartlarda saat 5’ten sonra yaparak güzel görüntüler elde etmeye çalisiyoruz” seklinde konustu.



“Lale zamaninda çok fazla çekim istiyorlar”

Lalelerin açtigi dönemde botanik bahçesinde güzel görüntülerin çiktigini ve çekimlerin daha fazla yapildigini aktaran Acioglu, “Botanik bahçesinde çiçekler güzel ve lale zamaninda çok fazla çekim istiyorlar. Lalenin oldugu dönemde isik ve açi ayarlandigi zaman güzel anlar ortaya çikiyor. Suan burada genelde çiçekleri kullaniyoruz, dekor olabilecek tüm her seyi çekimlerde kullaniyoruz. Günün daha dogrusu isigin bize el verdigi tüm mekanlari kullanmaya çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA