Çorum'da Otomobil Takla Atti Açiklamasi 3 Yarali

Çorum’un Sungurlu dinlenme tesisinden çikan kamyona çarpmamak için manevra yapan otomobil kaldirima çarparak takla etti. Kazada 3 kisi yaralandi.

Çorum'da Otomobil Takla Atti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, Sungurlu-Kirikkale karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sungurlu’dan Ankara istikametine seyir halinde olan Mehmet Y. yönetimindeki 61 OF 0643 plakali otomobil, bir dinlenme tesisinden aniden önüne çikan kamyona çarpmamak için manevra yapti. Kontrolden çikan otomobil yol kenarindaki kaldirima çarptiktan sonra takla atarak devrildi. Sürücü kazayi yara yara almadan atlatirken otomobilde bulunan Necati B., Elmas Büsra Y. ve Sevil Y. yaralandi. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar, ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Öte yandan kaza saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde dinlenme tesisinden çikan kamyonu fark eden sürücü manevra yaptiktan sonra savrulmaya basliyor. Kaldirima çarpan otomobil daha sonra takla atiyor.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA