Sakarya Büyüksehir Açik Hava Etkinlikleri Basliyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi açik hava etkinlikleri basliyor. Sinema, tiyatro, çocuk etkinlikleri ve gösterilerle vatandaslara kapilarini açacak olan Millet Bahçesi Agustos ayinda kültür sanat etkinliklerinin merkezi olacak. Müzisyen Yücel Arzen, Necip Fazil Kisakürek’i anma programinda Sakaryali kültür sanat dostlariyla bulusacak.

Sakarya Büyüksehir Açik Hava Etkinlikleri Basliyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen açik hava etkinlikleri basliyor. Film gösterimlerinden sarkili masallara, kum sanati ve kukla gösterilerinden tiyatro oyunlarina Karagöz-Hacivat gösterimlerinden geleneksel çocuk oyunlarina kadar çok sayida etkinlik Agustos ayi içerisinde her Cumartesi ve Pazar günü gerçeklestirilecek. Yaz aksamlarinin bulusma noktasi Millet Bahçesi olacak.

Millet Bahçesi’nde gerçeklestirilecek açik hava etkinliklerine iliskin yapilan açiklamada, “Çocuklar, gençler, aileler Agustos ayi içerisinde her hafta sonu gerçeklestirecegimiz etkinliklerde bulusacak. Sanatçi Burak Sezen’in ‘Burak Abi’yle Çocuk Sarkilari isimli programla baslayacak etkinlikler ‘Ejderhani Nasil Egitirsin 3 Gizli Dünya’ isimli film gösterimi ile sonra erecek. 8 Agustos Sali günü Vefatinin 40. Yildönümünde Necip Fazil Kisakürek’i anma programinda Müzisyen Yücel Arzen sahne alacak” denildi.
Kaynak: İHA