Gürsu Belediyesi, Gürsu Ilçe Spor Müdürlügü ile beraber ortaklasa hazirladigi yeni proje ile Gürsu’nun özel egitim alan çocuklarina, spor etkinlikleri yaptiracak. Özel egitim alan çocuklar gönüllerince spor aktivitesi yapabilecek.
Gürsu Belediyesi ilçedeki özel egitim alan çocuklara yönelik hazirladigi yeni spor etkinligi ile spor ile bulusmayan çocuk birakmayacak. Gürsu Belediyesi ilçedeki çocuklari spor ile bulusturup sampiyonalar çikarirken, özel egitim alan ve hafif düzeyde ögrenme güçlügü yasayan çocuklar için de yepyeni bir proje hazirladi. Gürsu Ilçe Spor Müdürlügü ile beraber hazirlanan proje çerçevesinde 6-18 yas grubu arasindaki çocuklar spor aktiviteleri ve etkinlikleri ile bulusturulacak. Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, "Ilçede spor ile bulusmayan tek bir çocuk birakmamaya kararliyiz. Bu yüzden özel egitim alan çocuklarimiza özgü yeni bir proje daha hazirladik. Ilçe Spor Müdürlügü ile beraber çocuklarimizi spor aktiviteleri ile bulusturacagiz" dedi.
Gürsu Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügüne yapilan basvurulardan sonra spor aktivite ve etkinlikleri netlesmis olacak.