Manisa Büyüksehir'den Turgutlu'da Ilaçlama Çalismalari

Hasereyle mücadelesine 17 ilçede araliksiz bir sekilde devam eden Manisa Büyüksehir Belediyesi, Turgutlu’da da sivrisinek ve karasineklere karsi larvasit uygulamasi, ayrica çöp konteynerleri, yesil alan, sokak ve açik alanlarda ilaçlama çalismalari gerçeklestiriyor.

Manisa Büyüksehir'den Turgutlu'da Ilaçlama Çalismalari
Manisa Büyüksehir Belediyesi, yaz aylarinda üreme ortamlari genisleyen sivrisinek ve karasineklere karsi larvasit uygulamasi çalismalarina araliksiz devam ediyor. Saglik Isleri Dairesi Baskanligi Hasereyle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen çalismalar çerçevesinde 17 ilçede çöp konteynerleri, yesil alan, sokak ve açik alanlarda ilaçlamalar gerçeklestiriliyor. Turgutlu’da da yogun bir sekilde sürdürülen çalismalar hem karadan hem de havadan uçkun mücadelesinde bulunuluyor. Mahalle muhtarlari da memnuniyetle karsiladiklari çalismalar nedeniyle Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve ekibine tesekkürlerini iletti.

Ekiplerin her saatte yanlarinda olduklarini belirten Selvilitepe Mahalle Muhtari Sait Kaya, “Cengiz baskanimizdan da Allah razi olsun. Kendisini seviyoruz, her konuda yanimizda oldular. Ekibi güzel çalisiyor. En önemlisi bizim için o. Ne zaman arasak 24 saat telefonlarina ulasabiliyoruz. Ilaçlama konusunda bir sikintimiz yok. Böyle güzel çalismalar bizleri mutlu ediyor” dedi.

Manisa Büyüksehir Belediyesinin yapmis oldugu çalismalardan son derece memnun olduklarini ifade eden Yeni Mahalle Muhtari Yalçin Bostanci ise “Ilaçlama noktasinda da aradigimiz her personele aninda ulasabiliyoruz. Gerektiginde aninda müdahale ediliyor. Mahalle halki olarak bir problem yasamamaktayiz" diye konustu.

Yildirim Mahalle Muhtari Halil Turhan da “Saglik Isleri Dairesi Baskanligindaki arkadaslardan memnunum. Güzel çalisiyoruz. Ne zaman istek yapsak geliyorlar. Bize her konuda yardimci oluyorlar, ilaçlamadan böcek ilaçlamasina kadar. Gece gündüz fark etmeden ne zaman arasak geliyorlar. Benim bu konuda hiçbir sikintim yok, ben çok memnunum kendilerinden” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA