Gelecegin Basketbolculari Tatvan'da Yetisiyor

BITLIS – Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen "Yaz Spor Okullari ve Engelsiz Yaz Spor Okullari" çerçevesinde baslatilan basketbol egitimi, Bitlis’in Tatvan ilçesinde büyük ilgi görüyor.

Gelecegin Basketbolculari Tatvan'da Yetisiyor
Tatvan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügünün ev sahipligini yaptigi basketbol egitimleri tüm hiziyla devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen "Yaz Spor Okullari ve Engelsiz Yaz Spor Okullari" çerçevesinde düzenlenen basketbol egitiminde ögrenciler hem egleniyor hem de tatillerini renklendiriyor.

Basketbol antrenörü Furkan Kazanci, “Gençlik ve Spor Bakanligimizin 4 Temmuz’da düzenlemis oldugu basketbol yaz kursumuza çocuklarimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak için sahalarda topluyoruz. Yaz boyunca çocuklarimiza basketbol adina tecrübe kazandirmak için çabaliyoruz. Bu egitimler sonucunda maçlara götürüp tecrübe kazandiriyoruz” dedi.

Nisanur Yilmaz adli sporcu ise bu egitimler sonucunda hedefinin bir kulübün alt yapisina gidip iyi bir basketbolcu olmak oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA