Belediyeden Üniversite Adaylarina Tercih Destegi

Bodrum Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonrasinda üniversite tercihi yapacak adaylara yönelik “Ücretsiz Tercih Danismanligi” hizmeti sunuyor.

Belediyeden Üniversite Adaylarina Tercih Destegi


Bodrum Belediyesi, egitim ve ögretim destekleri çerçevesinde üniversite tercih dönemine giren adaylara danismanlik hizmeti veriyor. Gençlerin hayalleri ve mesleki hedeflerine yönelik destek saglamak amaciyla alaninda uzman kisilerce gençlere tercih sürecinde rehberlik hizmeti saglanacak.

Üniversite tercih danismanligi hizmeti, 27 Temmuz-8 Agustos 2023 tarihleri arasinda Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Sevket Sabanci Kültür ve Sanat Merkezi’nde hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasinda gerçeklestirilecek.

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, “Belediye olarak gençlerimizin egitim hayatlarina destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Üniversite tercihi, gençlerimizin gelecegini sekillendiren önemli adimlardan bir tanesi. Bu dönemde onlarin yaninda olarak dogru tercihler yapmalarina yardimci olmak istiyoruz. Uzmanlarimizla birlikte ögrencilerimize en iyi sekilde danismanlik yapacagimiza inaniyoruz. Egitime ve ögrencilerimize verdigimiz destegi artirarak sürdürecegiz” dedi.



Tüm üniversite adaylari, ücretsiz tercih danismanligi hizmetinden yararlanmak için belirtilen tarih ve saatlerde Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Sevket Sabanci Kültür ve Sanat Merkezi’ne basvurabilecek.
Kaynak: İHA