Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden Yenipazar'da Yaz Konseri

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi ‘Yaz Konserleri’ etkinlikleri kentin dört bir kösesinde devam ederken, konserlerin son adresi Yenipazar ilçesi oldu.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden Yenipazar'da Yaz Konseri


Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari, sanatin tüm güzelliklerini Aydin genelinde vatandaslarla bulusturmaya devam ediyor. ‘Yaz Konserleri’ çerçevesinde farkli ilçelerde gerçeklestirilen konserlerin bu seferki adresi ise Yenipazar oldu. Konservatuvar egitmenlerinden Efe Dumanci’nin sahneye çiktigi gecede, Dumanci sevilen sarkilarla Yenipazarlilari costurdu. Yenipazar Belediyesi önündeki alanda düzenlenen konserde, Yenipazarlilar gönüllerince eglendi.

Vatandaslarin sanat ve müzikle dolu keyifli yaz aksamlari geçirmeleri için etkinliklere devam edeceklerini ifade eden Çerçioglu, “Tüm vatandaslarimizi keyifli Yaz Konserleri etkinliklerine davet ediyoruz." dedi.

Konserler, kent genelinde temmuz ve agustos aylarinda da hiz kesmeden devam edecek.

Yenipazar’da düzenlenen konserde vatandaslar müzige ve eglenceye doyarken, Yenipazar Belediye Baskani Yüsran Erden ise Büyüksehir Konservatuvar ekibine çiçek takdim etti. Erden, kendilerini müzikle bulusturdugu için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA