Yenimahalle Belediye Baskani Yasar Insaati Devam Eden Pazar Yerini Inceledi

Ankara’nin Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, insaati devam eden Sentepe Kapali Pazar Yeri ve Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu.

Yenimahalle Belediye Baskani Yasar Insaati Devam Eden Pazar Yerini Inceledi
Ankara’nin Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, bölgede yapimi devam eden insaatlarda incelemelerde bulundu. Ziyaretler esnasinda dükkanlardan alisveris yapan vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Yasar’a ilçe sakinleri yatirimlar için tesekkür etti. Ardindan Sentepe’de faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen Yasar, dükkanlarini yeni açan esnafa hayirli isler dileyerek sohbet etti.

“25 bin gecekonduyu tarihe gömdük”

Tesisin Sentepe’nin en büyük yatirimi oldugunu söyleyen Belediye Baskani Yasar, “Tesisimiz 8 bin 500 metrekare insaat alanina sahip. Içerisinde çok amaçli salon, Yenimahalle Meslek Edindirme ve Hobi Kurslari (YENIMEK) kurs merkezi, etüt merkezi, kütüphane, semt birimi, zabita noktasi, pazar alani, mescit ve kafeterya bulunuyor. Sentepe ilçemizdeki en çok nüfusa sahip olan mahallemiz. Sentepe’ye kazandirdigimiz tesislerimizle, saglik ocaklarimizla, kurs merkezlerimizle mahallenin egitim, sanat, kültür ve saglik kalitesini yükselttik. Yenimahalle’de 25 bin gecekonduyu tarihe gömdük. Amacimiz herkesin yasamaktan mutlu oldugu bir Yenimahalle. Bugüne kadar ne söz verdiysem hepsini yerine getirdim” dedi.

Kaynak: İHA