Adana'da Yüksek Sesle Müzik Kavgasinda Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Adana’da komsulariyla arasinda yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çikan kavgada bir kahvehaneci, 2 kisiyi pompali tüfekle vurup ardindan intihar etti. Yarali sahsin hastanede hayatini kaybetmesiyle ölü sayisi 3’e yükselirken, olay anina ait güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Adana'da Yüksek Sesle Müzik Kavgasinda Ölü Sayisi 3'E Yükseldi
Olay, Yüregir ilçesine bagli Seyhan Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut (33) kahvehane isleten Muhammet Ali Binen (22) ile yüksek ses ile is yerinin içerisinde müzik açtigi için 2 gün önce tartisti. Muhammet Ali Binen daha sonra tartistigi kisilerin yanina araciyla gelerek kavga etmeye basladi.

Kavga sirasinda kahvehaneci Muhammet Ali Binen, Mahir ve Tugay’i pompali tüfekle vurdu ardindan pompali tüfekle kafasina sikarak intihar etti.

Ihbar üzerine bölgeye çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Muhammet Ali Binen ve Tugay Kopal’in öldügünü tespit etti. Agir yaralanan Mahir Palamut ise özel bir hastaneye kaldirildi. Hastanede kalbi duran Palamut tekrar hayata döndürülürken durumunun kritik oldugu ögrenildi. Polisin bölgedeki çalismasinin ardindan Muhammet Ali ve Tugay’in cenazeleri otopsileri yapilmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Özel hastanede tedavi gören Palamut, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Olay aninin görüntüleri ortaya çikti

Otomobil ile gelen Muhammet Ali Binen, aracindan otomatik pompali tüfekle inip önce disaridaki Mahir Palamut’a defalarca ates ederken daha sonra elindeki tüfegi atip araçtan diger tüfegi aldi. Ardindan içeri giren Tugay Kopal’a ates ediyor. Ardindan disari çikan Binen’in intihar ettigi anlar güvenlik kameralarina anbean yansidi.
Kaynak: İHA