Nevsehir'deki Vahsetin Detaylari Belli Oldu

Nevsehir’in Avanos ilçesinde bir kisi otel havuzunda bosanmakta oldugu esi ve kizini bogazini keserek öldürdü. Olayin ardindan detaylar belli olurken, katil zanlisinin bosanmakta esini takip ederek kaldigi otelde 1 gece geçirdikten sonra cinayeti isledigi, kendisine kosan kizinin da bogazini keserek havuza attigi ögrenildi. Katil zanlisi ayrica olayin ardindan sosyal medya hesabindan; ’kizimi anasiz, babasiz birakamazdim. Günahsiz cennete gidecek" paylasimi yaptigi sirada emniyet ve jandarma ekiplerinin teknik takibi sonrasinda yakalandi.

Nevsehir'deki Vahsetin Detaylari Belli Oldu
Edinilen bilgiye göre, 6 yasindaki kizi H.T. ile Avanos’a tatile gelen Z.T.’nin bosanmakta oldugu esi Y.T., Adana’dan kendi araci ile esi ve kizinin bulundugu otele geldi. Anne ve kizi havuzda yüzdügü sirada Y.T.; Z.T.’ ile kizi H.T.’yi bogazini keserek öldürdü. Olayin ardindan katil zanlisi Y.T. araciyla olay yerinden kaçti.

Bosanmakta oldugu esini takip ederek kaldigi otelde konaklamis

Öte yandan olayin detaylari da belli oldu. Z.T.’nin kizi H.T. ve bir kiz arkadasiyla birlikte tatil amaçli 19 Temmuz’da Kapadokya bölgesinde bulunan bir otele giris yaptigi, Y.T.’nin ise 20 Temmuz’da ayni otele giris yaparak konakladigi ögrenildi. Meydana gelen olayda Y.T.; Z.T.’nin bogazini kestikten sonra kendisine kosan kizi H.T.’nin de bogazini keserek havuza attigi tespit edildi. Olayin ardindan araciyla Avanos’un Akpinar köyüne kadar giden zanli, sosyal medya hesabindan paylasim yaptiktan sonra Avanos Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Jandarma ekipleri tarafindan teknik takibi sonucunda Akpinar köyünde yakalandi.

"Günahsiz cennete gidecek"

Y.T. olayin ardindan sosyal medya hesabinda; "Beni taniyan herkese sesleniyorum. Sakin beni bir cani olarak görmeyin. Bana yapacak baska bir çare birakmadilar. Ben kizina kiyacak kadar cani biri degilim. Ama onu anasiz, babasiz tek basina birakamazdim bu ... dünyasinda. Ne yapardi, kimin eline kalirdi? Simdi en azindan günahsiz cennete gidecek. Onun bütün vebali, günahi benim boynuma" paylasiminda bulundu.

Öte yandan ifadesi alinan Y.T.; genis güvenlik önlemleri altinda getirildigi hastanede saglik kontrolünden geçirildikten sonra çikarildigi Avanos Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kaynak: İHA