Izmir'deki Dayi Cinayetinde Ölü Sayisi 2'Ye Yükseldi
Izmir’in Bayrakli ilçesinde, yegenleri tarafindan tabancayla vurulan dayilardan ikincisi de hayatini kaybetti. Firari cinayet zanlisini yakalama çalismalari ise devam ediyor.

Ölü sayisi 2’ye yükseldi
Hastanede tedavi altina alinan yaralilardan Basri Korucu, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Korucu’nun cansiz bedeni yapilan incelemenin ardindan morga kaldirildi. Yarali durumumdaki Cihan Korucu da bugün tedavi gördügü hastanede hayata tutunamadi. Korucu’nun cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Süpheli her yerde araniyor
Öte yandan, dayilarini tabancayla vurduktan sonra olay yerinden kaçtigi belirlenen cinayet süphelisi B.M.K.’yi yakalamak için baslatilan çalismalarin sürdügü ögrenildi.
