Baskan Büyükkiliç, Glütensiz Kafe'yi Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, insan ve saglik odakli sosyal sorumluluk projesi olan Glütensiz Kafe’yi ziyaret etti.

Baskan Büyükkiliç, Glütensiz Kafe'yi Ziyaret Etti
Tuna Caddesi’nde vatandasa hizmet veren Glütensiz Kafe’de tezgâh basina geçen Baskan Büyükkiliç, ürünleri inceledi.

Kafede yapilan çalismalarla ilgili bilgiler alan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, çalisan personele kolayliklar diledi.

Büyükkiliç, glüten alerjisi olan vatandaslarin sosyal bir ortam içinde hem Kayseri’nin lezzetlerinden hem de rutin ürünlerden saglikli sekilde faydalandiklarini belirterek, “Çölyak rahatsizligi olan ve glütensiz beslenmek isteyen vatandaslarimiz için birbirinden leziz ve çesit çesit ürünlerin üretildigi yeme içme mekânimizda vatandaslarimiza hizmet vermekten ve bu önemli ihtiyaci karsilamaktan dolayi mutluyuz” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, kafeye gelen vatandaslarla sohbet ederken, vatandaslar da hizmetten dolayi Büyükkiliç’a tesekkür etti.

Vatandaslardan yogun ilgi gören ve takdir toplayan Glütensiz Kafe’nin personeli de glütensiz beslenen kisilerden seçildi. Uzman bir diyetisyen tarafindan kafeye gelen glütensiz beslenen misafirlere ücretsiz glüten ve çölyak ile ilgili aydinlatici bilgiler verilirken, kafede glütensiz ürünlerin tamami yer aliyor.
Kaynak: İHA