Bayramda Ücretsiz Ulasimdan 303 Bin 121 Kisi Faydalandi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami boyunca Kayserililerin sevdikleriyle rahatça görüsebilme, diledigince ziyaretlerini yapabilmesi için kent içinde rayli sistem araçlariyla 303 bin 121 vatandasa ücretsiz ulasim imkâni sagladi.

Bayramda Ücretsiz Ulasimdan 303 Bin 121 Kisi Faydalandi
Büyüksehir Belediyesi Kurban Bayrami boyunca Kayserililerin kent içinde ulasim çerçevesinde imkânlarini ve konforunu arttirdi. Bu çerçevede tramvaylarda Kurban Bayrami boyunca 1625 sefer gerçeklesirken, 303 bin 121 vatandas bayramda rayli sistem araçlarindan ücretsiz olarak yararlandi. Büyüksehir Belediyesi, her Kurban Bayrami’nda oldugu gibi bu bayramda da Kayserililerin huzurlu ve konforlu bir bayram geçirmeleri için gelismis çalismalar gerçeklestirdi. Büyüksehir ekiplerince Kurban Bayrami’nda vatandaslarin hiçbir sorunla karsilasmamalari için bayram süresince pek çok tedbir alindi.

Bu çerçevede, Büyüksehir Belediyesi, Kayserililer Kurban Bayrami’nda sevdikleriyle rahatça görüsebilmesi, diledigince ziyaretlerini yapabilmesi amaciyla bayram boyunca vatandaslarin sehir içi ulasimlarini rahat bir sekilde saglamalari için otobüs ve rayli sistem seferlerini aksatmadan sürdürdü. Buna göre tramvaylarda bayram boyunca 1625 sefer gerçeklesirken, 303 bin 121 vatandas bayramda tramvaylardan ücretsiz olarak yararlandi.
Kaynak: İHA