Hizmet Is'ten Kirkagaç Belediyesi'nde Sevindiren Imza

Hizmet Is Sendikasi Manisa 1 No’lu Sube Baskanligi ile Kirkagaç Belediye sirketi KITAS A.S. arasinda toplu is sözlesmesi yüzde 55 zam oraniyla imzalandi.

Hizmet Is'ten Kirkagaç Belediyesi'nde Sevindiren Imza
Toplu is sözlesmesi Hizmet Is Sendikasi Manisa 1 No’lu Sube Baskani Okan Polat ile Kirkagaç Belediye Baskani Yasar Ismail Gedüz arasinda imzalandi. Imza töreninde Hizmet Is Sube Baskan Yardimcisi Özlem Akin, KITAS AS Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Gürpinar, Ahmet Kirit ve Murat Kuskonmaz, Isyeri temsilcileri Ferhat Tavas ve Aynur Çizmeci yer aldi.

Sözlesmeyle ilgili degerlendirmelerde bulunan Hizmet Is Sendikasi 1 No’lu Sube Baskani Okan Polat, “Isçimizi enflasyona ezdirmedik. Belediye Baskanimiz ile yapmis oldugumuz görüsmelerde emekçi arkadaslarimizi sevindirecek oranla imza larimizi attik. Ortalama yüzde 55 oraninda zamla sözlesmemizi imzalamis olduk. Basta Belediye Baskanimiz olmak üzere bu süreçte emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Toplu is sözlesmemiz isçimize, sendikamiza ve belediyemize hayirli olsun” dedi.

Kirkagaç Belediye Baskani Yasar Ismail Gedüz ise sunlari söyledi:

“Çalisanlarimizla bir aileyiz. Onlarin mutlulugu bizim mutlulugumuz. Çalisanlarimiz için sendika baskanimiz ile masaya oturarak ödemelerinde artis sagladik. Hayirlisi olsun. Allah çalisanlarimizin isini gücünü rast getirsin."
Kaynak: İHA