Yüregi Yarali Anne Ve Babanin Feryadi

Erzurum’da 23 Mayis 2023’te meydana gelen kazada, 17 yasindaki ogullarini trafik kazasinda kaybeden anne-baba adaletin bir an önce tecelli etmesini istediklerini söyledi.

Yüregi Yarali Anne Ve Babanin Feryadi
Salih Karatas feci bir kaza sonucu yasamini yitirdi. Motosiklet tutkunu olan genç, arkadaslari ile birlikte Erzurum Havaalani Yolu ETÜ kavsaginda motosiklet sürerken bir anda kabus dolu anlari yasadi. Baska bir arkadasi tarafindan saniye saniye cep telefonu ile kaydedilen motosiklet kazasinda, Salih Karatas ve diger iki arkadasinin kullandigi motosikletlerin kavsaga dogru gittigi görülüyor. Bu sirada kavsak içinde bir otomobil ile çarpisan motosiklet sürücüsü Salih Karatas kaldirildigi hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtulamadi.

Çocuklarinin halen yasini tuttuklarini söyleyen Anne Rabia Karatas ve Baba Selim Karatas, devam eden yargilama sürecinin en kisa zamanda sonuçlanmasini beklediklerini belirterek, “Bizim yüregimiz yaniyor. Gencecik çocugumuzu kazada kaybettik. Bir an önce adaletin yerini bulmasini istiyoruz. Kaza ile alakali öncesi ve sonrasi yasanan gelismeler noktasinda tereddütlerimiz, cevap bekleyen sorular var. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin. Bizler kadere inanmis insanlariz. Ama bu olayda kusuru olanlar varsa adalete hemen hesap vermelidir. Yüregimizin acisi ancak az da olsa böyle azalir. Biz devletimize ve onun adaletine siginiyoruz, güveniyoruz” dedi.

Kaynak: İHA