Gaziantep'te Biçakladigi Bekçiler Tarafindan Vurulan Saldirgan Öldü

Gaziantep’te 2 çarsi ve mahalle bekçisini biçakladiktan sonra bekçiler tarafindan silahla vurularak agir yaralanan A.S. isimli saldirgan sahis, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Olayda yaralanan 2 bekçinin tedavisinin ise sürdügü ögrenildi.

Gaziantep'te Biçakladigi Bekçiler Tarafindan Vurulan Saldirgan Öldü
Olay, gece saatlerinde Sehitkamil ilçesi Incilipinar Mahallesi 100. Yil Parki’nda meydana geldi. Iddiaya göre, 2 çarsi ve mahalle bekçisi, kimlik kontrolü yaptiklari A.S. isimli süpheli sahsin biçakli saldirisina ugradi. Olay sirasinda saldirgan sahis da bekçiler tarafindan silahla vurulurken, 1 bekçi ile saldirgan sahis agir yaralandi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan A.S. isimli saldirgan sahis, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Gaziantep Emniyet Müdürlügü, "9 sabika kaydi bulunan saldirgan hastanede öldü"

Konu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, "Sehitkamil ilçemiz Incilipinar Mahallesinde 12.07.2023 tarihinde devriye görevi ifa eden 2 Çarsi ve Mahalle Bekçimize saldirarak yaralayan ve aralarinda Kasten Yaralama, Genel Güvenligi Kasten Tehlikeye Düsürme, Görevi Yaptirmamak Için Direnme, 6136 Sayili Kanuna Muhalefet, Konut Dokunulmazligini Ihlal, Tehdit ve Hakaret suçlarindan 9 kez süpheli olarak islem yapildigi anlasilan A.S. isimli saldirgan, yaralanan personelimiz tarafindan vurularak etkisiz hale getirilmis, kaldirildigi hastanede eks olmustur. Olayda yaralanan ve hastaneye kaldirilan Çarsi ve Mahalle Bekçilerimizin tedavileri devam etmekte olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Bassavciligimiz koordinesinde baslatilmistir" ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili genis çapli sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA