TFF 3. Lig Açiklamasi Fatsa Belediyespor'da Yeni Baskan Üzeyir Erdogan

TFF 3. Lig’de mücadele eden Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’da yeni baskani Üzeyir Erdogan oldu.

TFF 3. Lig Açiklamasi Fatsa Belediyespor'da Yeni Baskan Üzeyir Erdogan
Fatsa Belediyesi Kültür Merkezinde gerçeklesen kongreye tek liste ile giren Üzeyir Erdogan, yeni dönemde yönetim kurulu ile birlikte göreve seçildi.

Kongrede bir konusma yapan Erdogan, “Fatsa Belediyesporumuzu en iyi yerlere getirmek için ben ve yönetim kurulumuz gece gündüz demeden çalisacagiz. Fatsa markamizi en yüksek çitalara çikarmak için bu görevi üstlendik. Tüm Fatsa olarak takima sahip çikarsak her türlü engeli asariz. 150 bin nüfuslu Fatsa’yi temsil edecek önemli isimler yönetimimiz de yer aldi. Fatsa Belediyespor camiamiz rahat olsun. Takimimiz hak ettigi yerde her zaman olacaktir” dedi.



"Kentimizin en önemli markasi"

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar ise kongrede yaptigi konusmada, “Fatsa Belediyespor 3. Lig’de kalici bir takim oldu. Fatsa Belediyespor kentimizin en önemli markasidir. Yeni yönetimin olusmasi ile birlikte Fatsa Belediyesporumuz büyük basarilara imza atacaktir” ifadelerini kullandi.

Fatsa Belediyespor’da yeni yönetim su isimlerden olustu:

Baskan Üzeyir Erdogan, yönetim kurulu üyeleri Yasar Sabanci, Soner Kocatepe, Mustafa Güzeldal, Taner Okutan, Kerem Varan, Cafer Ertan, Mehmet Ali Çekici, Sefa Öyke, Zeki Arslan, Kemal Yildirim, Hasan Arica, Enver Ant, Isa Yücetepe, Muhittin Ocak, Zekeriya Koçan, Muhammet Artci, Emrecan Mutlu, Ahmet Altay, Yasin Duran, Ali Kemal Türkyilmaz ve Mustafa Sivaz.
Kaynak: İHA