Vali Akbiyik Halkin Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, çarsi merkezindeki vatandaslarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Akbiyik Halkin Sorun Ve Taleplerini Dinledi
Hakkari’de en uzun görev yapan valilerin basinda gelen Vali Idris Akbiyik, halkin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Merkez basta olmak üzere üs bölgeleri, ilçeler, beldeler, köyler ve sirindaki mezralari ziyaret etmeye devam eden Vali Akbiyik, sehit aileleri basta olmak üzere birçok ailenin evine de konuk oluyor. Cuma namazlari çikislarinda yöre halki ile bir araya gelip onlara sarilarak yaslilarin ellerinde öpen Vali Akbiyik, halkin sorun ve taliplerini ise yerinde dinleyip not aliyor. Egitime büyük önem veren Vali Akbiyik, yanina gelen çocuklara ise kitap ve çesitli hediyeler veriyor.

Vali Akbiyik’in yöre halki tarafindan takdir edildigini belirten vatandaslar, halkla iç içe oldugunu ve samimiyetinin yörede memnuniyetle karsilandigini ifade ettiler. Vatandaslar, "Hakkari Valisi çok farkli bir kisilige sahiptir. Insanlara olan sevgisi bizlere ayri bir heyecan veriyor. Evlere konuk oluyor, taziye ve dügün törenlerine katiliyor. Gördügü vatandaslari kucakliyor. Yanina gelen çocuklarla ilgilenerek kitap ve oyuncaklar hediye ediyor. Devletin valisi hizmet ve halkla olan diyalogu ile takdir topluyor" seklinde konustular.

Vali Akbiyik, çarsi merkezindeki vatandaslarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini yerinde dinledi.
Kaynak: İHA