Karacabey'in Yeni Nikah Salonu Hizmete Açildi

Karacabey Belediyesi, Panayir Caddesi üzerinde yillardir atil durumda olan is merkezinde yaptigi tadilat çalismasinin ardindan binayi islevsel hale getiriyor. Sükran Yemisçioglu Kültür Merkezi’nin üstünde bulunan ve tadilati tamamlanan kompleks içerisindeki belediye nikah salonu, vatandaslarin kullanimina açildi.

Karacabey'in Yeni Nikah Salonu Hizmete Açildi
Karacabey Belediyesi’nin kent içindeki atil durumda bulunan yapilari islevsel hale getirme ve kentin gelecegine katki saglayacak sosyal alanlari kazandirma çalismalari sürüyor. Sükran Yemisçioglu Kültür Merkezi’nin üstünde bulunan ve tadilati tamamlanan kompleks içerisindeki Karacabey Belediyesi Nikah Salonu, vatandaslarin kullanimina açildi.

Daha modern ortamda hizmet

Karacabey Belediyesi olarak, vatandaslara daha modern ortamda daha iyi hizmet verebilmek amaciyla kente kazandirdiklari yeni nikah salonunun hayirli olmasini dileyen Belediye Baskani Ali Özkan, Karacabey’in gelecegine yatirim yapmaya devam ettiklerinin altini çizdi. Özkan, “Karacabeyliler her seyin en iyisini hak ediyor. Bundan böyle yeni hayatlara, mutlu baslangiçlara ilk adimin atilacagi yeni nikah salonumuz, Karacabey’e yakisir sekilde dizayn edildi. Hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

Ilk nikahi Baskan Özkan kiydi

Baskan Ali Özkan, Sükran Yemisçioglu Kültür Merkezi 1. katinda faaliyet baslayan nikah salonunda Özlem Küçükkaya ile Burak Bay çiftinin nikahini kiyarak ilk nikahi gerçeklestirdi. Özkan, dünya evine giren çifte, ömür boyu mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA