ING Mobil, Tasarimi Ve Kolay Arayüzü Ile Yenilendi

ING Türkiye, kolay ve zahmetsiz bir bankacilik deneyimi sunmak amaciyla mobil uygulamasi ING Mobil’i yeniledi. ING Türkiye Bireysel Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Ozan Kirmizi, “Dijital liderlik hedefiyle ilerleyen bir kurum olarak, mobil bankacilik stratejik önceliklerimiz arasinda yer aliyor. Mobil bankacilik uygulamamiz içerisinde, bir subenin verebilecegi neredeyse tüm hizmetleri verebiliyoruz. Sundugumuz hizmetlerin çesitliligi kadar, müsteri deneyimi de bizim için önemli. Bu kapsamda, ING Mobil’i yenileyerek müsterilerimizin hayatlarini daha da kolaylastirmayi amaçladik. Yenilenen ING Mobil ile müsterilerimiz uçtan uca daha hizli, daha güvenilir ve kisisellestirilmis bir deneyim yasayabiliyor” dedi.

ING Mobil, Tasarimi Ve Kolay Arayüzü Ile Yenilendi
Dijital gücüyle kaliplarin disinda ve hayatin içinde çözümler gelistiren ING Türkiye, ING Mobil uygulamasini yeniledi. Yepyeni tasarimi ve kullanici dostu arayüzü ile dikkat çeken ING Mobil, daha kolay ve zahmetsiz bir bankacilik deneyimi sunuyor. ING müsterileri, uygulamanin yeni tasarimi ve özellikleri ile günlük bankacilik islemlerini artik daha kolay ve hizli bir sekilde gerçeklestirebiliyor, islemleri tek tusla halledebiliyorlar. INGli’ler, aradiklarini akilli bankacilik robotu INGo’ya sorarak kolayca bulabiliyor ya da islemlerini farkli bir sayfaya yönlendirilmeden INGo ile yazisarak uçtan uca gerçeklestirebiliyor.

Bankanin müsterileri, önyüzdeki degisimle birlikte uçtan uca farkli bir mobil bankacilik deneyimliyor. Bu kapsamda kullanicilar tek tikla islemlerine, kampanyalarina ve ürünlerine erisebiliyor, varlik ve borçlarini kapsayan finansal durumlarini grafikler ile kolayca gözden geçirebiliyor, ayni sayfada ürün ve islemlerini görüntüleyebiliyor. ING Mobil’in kullanicilarinin hayatini kolaylastiracak yeni özellikleri arasinda dikkat çekenler söyle siralandi:

“Kullanicilar son harcamalarini ING Mobil’e girdigi anda görüntüleyebiliyor, dileyenler ise tek tusla tüm finansa hareketlerini inceleyebiliyor.

En sik kullandigi hesap ve kartlari seçip, özet ekranindan detaylari aninda görüntüleyebiliyor.

Varlik ve borçlarini grafik olarak görüntüleyerek finansal durumlarini aninda degerlendirebiliyor.

Fatura ödemelerini, özet ekranina eklenen hizli butonlar ile yapabiliyor.

Para transferlerini, uçtan uca yenilenen ekranlarla daha kolay yapabiliyor, transfer yapacaklari hesaba ait IBAN bilgisini kameradan okutarak islemlerini gerçeklestirebiliyor.”

Ozan Kirmizi: “Yeni ING Mobil ile müsterilerimiz, daha hizli, güvenilir ve kisisellestirilmis bir deneyim yasayabiliyor”

Dijital dünyada müsteri deneyiminin daha da önem kazandigini vurgulayan ING Türkiye Bireysel Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Ozan Kirmizi, “Biz müsterilerimizin bankaciliga daha az hayata ise daha çok zaman ayirmalarini istiyoruz. Bunun için de zahmetsiz bankacilik anlayisimizla dijital kanallarimiza yatirim yapiyor ve kaliplarin disinda hayatin içinde çözümlerle müsterilerimizin hayatlarini kolaylastiriyoruz. Kisisellestirilmis, kolay, ihtiyaca ve amaca uygun tasarlanmis ve aninda müsterilerimizin yaninda olan hizmetlerimizle fark olusturmayi hedefliyoruz. Dijital liderlik hedefiyle ilerleyen bir kurum olarak, mobil bankacilik stratejik önceliklerimiz arasinda yer aliyor. Bugün mobil bankacilik uygulamamiz içerisinde, bir subenin verebilecegi neredeyse tüm hizmetleri verebiliyoruz. Sundugumuz hizmetlerin çesitliligi kadar, müsteri deneyimi de bizim için önemli. Bu kapsamda, geçen sene hayata geçirdigimiz dijital dönüsüm projemizin önemli bir parçasi olarak ING Mobil’i yenileyerek müsterilerimizin hayatlarini daha da kolaylastirmayi amaçladik. Yeni ING Mobil ile müsterilerimiz, uçtan uca daha hizli, daha güvenilir ve daha kisisellestirilmis bir deneyim yasayabiliyor. Müsterilerimizin hayatlarini daha da kolaylastirmak için inovatif çözümler gelistirmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA