Fatih'te 2 Kisinin Öldügü Silahli Çatismanin Yeni Görüntüsü Ortaya Çikti

Istanbul’un Fatih ilçesinde 2 kisinin öldügü 4 kisinin yaralandigi silahli çatismanin yeni görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde uzun namlulu silahla bir kisinin ates attigi ve diger tarafin da karsilik verdigi yer aldi.



Katip Kasim Mahallesi’nde kurulan pazarda dün meydana gelen olayda bir sahis etrafa kontrolsüz sekilde biber gazi sikmisti. Olayin yasandigi sokakta esnaf olan Besir A. ve Harun K., müsterilerinin rahatsiz oldugu gerekçesiyle duruma tepki göstermisti. Tartismanin ardindan aksam saatlerinde tekrar olay yerine gelen süpheli, Besir A. ve Harun K.’ye silahla ates açmisti. Esnafin da silahla karsilik vermesi üzerine silahli kavga yasanmisti.

Süpheliler polis ekiplerince yakalandi

Yasanan çatismada Besir A. ve Harun K. kaldirildiklari hastanede hayatini kaybederken, çevredeki 4 kisi de hafif sekilde yaralandi. Olaya karisan 3 süpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi.

Çatisma ani kamerada

Öte yandan sokak ortasindaki çatismanin cep telefonu kamerasina yansiyan görüntüsü ortaya çikti. Görüntüde, elinde uzun namlulu silah olan bir kisinin ates açtigi ve karsi tarafin da karsilik verdigi görüldü.

Kaynak: İHA