Aliaga Belediyesinden Yil Sonu Etkinlikleri

Aliaga Belediyesi Sanatevi’nin (ASEV) yil sonu etkinliklerinin ikinci gününde sahne alan ögrenciler, dans ve müzik gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran birakti.

Aliaga Belediyesinden Yil Sonu Etkinlikleri
Aliaga’da küçükten büyüge herkesi sanatla bulusturan Aliaga Belediyesi Sanatevi (ASEV), 2022-2023 egitim döneminde binlerce kursiyere farkli sanat branslarinda egitimler verdi. Güçlü ve deneyimli egitmen kadrosunun görev yaptigi kurslarin ardindan ögrenciler, hünerlerini Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda organize edilen final gecesinde sergiledi. Ögrencilerin ASEV egitmenleri esliginde sahneledikleri; bale, ukulele, piyano, dans, gitar, ney, keman, baglama, ud ve halk danslari gösterileri izleyenlerden sik sik alkis aldi. Gösterilere alkislariyla destek veren aileler, ilk kez sahne alan çocuklarin heyecanina ortak oldu. Ögrenci ve egitmen orkestrasi sonrasinda hep birlikte sahne alan ögrencilerin Izmir Marsi esliginde yaptiklari bayrak sov ise programa ayri bir renk katti.

“Biz hep birlikte büyük bir aileyiz”

Final gecesinde sadece yil sonu gösterisi degil, ayni zamanda gelecegin ulusal ve uluslararasi sanatçilarini da izlediklerini belirten Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Herkesin keyif aldigi çok güzel bir gece oldu. Bu gösterileri sanat günlerimizde tekrar izlemek isteriz. Sahnede gösteri yapan tüm çocuklarimizla gurur duyuyorum. Çocuklarimizla her daim yakindan ilgilenen egitmen arkadaslarimiza ve çocuklarimizi sanata tesvik eden ailelerine ayri ayri çok tesekkür ediyorum. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz” dedi.

Kaynak: İHA