Yunusemre'den Iki Sahada Zemin Yenileme Çalismasi

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin baslattigi spor sahalarinda zemin yenileme çalismalari projesiyle Laleli ve Merkezefendi mahallelerinde bulunan iki spor sahasinin zemini yenilendi.

Yunusemre'den Iki Sahada Zemin Yenileme Çalismasi
Vatandaslarinin mutlulugunu ve konforlu bir sehirde yasamasini önceleyen Yunusemre Belediyesi, ilçe genelinde bulunan spor sahalarinda akrilik zemin yenileme çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen çalismada Merkezefendi Mahallesi 3904 sokak ve Laleli Mahallesi 5211 sokakta bulunan spor sahalarinda akrilik zemin yenileme çalismasi gerçeklestirildi.

Zemin yenileme çalismalari hakkinda bilgi veren Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Ekiplerimiz havalarin isinmaya baslamasi ile birlikte baslattigi akrilik zemin yenileme çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Ilçemizdeki spor sahalarinda ihtiyaç duyulan alanlarda akrilik zemin yenileme çalismasi yapiyoruz. Zeminleri yenilenerek bakimlari gerçeklestirilen spor sahalarimiz vatandaslarimizin mutlu ve konforlu bir sehirde yasamalarina imkan saglayacak. Ilçe genelinde bulunan spor sahalarimizda zemin yenileme çalismamiz simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da peyderpey ilerleyecek. Yenilenen spor sahamizi bölgede yasayan vatandaslarimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA