Ögrenciler, Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni Gezdi

Kusadasi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, Kusadasi Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencilerini agirladi. Merkezi gezen çocuklar, veterinerlerden sokak hayvanlarinin bakimi ve saglik durumu hakkinda bilgi aldi.

Ögrenciler, Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni Gezdi


Kusadasi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, çocuklara hayvan sevgisini kazandirmak amaciyla farkli okullarda egitim gören anasinifi ile ilk ve ortaokul ögrencilerini agirlamaya devam ediyor. Merkez, Kusadasi Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde egitim gören ortaokul ögrencilerini agirladi. Ögretmenleri esliginde barinagi ziyaret eden 25 ögrenci, merkezde görevli veterinerler tarafindan sokak hayvanlarina yönelik gerçeklestirilen çalismalar, saglik durumlari ve bakimlariyla ilgili bilgi aldi. Ögrenciler, yavru kedi ve köpekler basta olmak tüm hayvanlarla yakindan ilgilendi. Gezide ögrencilere barinak görevlilerince hayvanlara nasil yaklasmalari gerektigi konusunda bilgi verildi.

Oldukça keyifli vakit geçiren minik ögrenciler daha sonra yanlarinda getirdikleri mama ve battaniyeleri görevlilere teslim etti.

Kusadasi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyarete gelen 10 yasindaki Aybüke Serra Depater , “Bugün merkezde olmak benim için çok keyifliydi. Çünkü ben hayvanlari çok seviyorum. Onlarla ilgilenmek çok hosuma gidiyor. Büyüyünce veteriner olmak istiyorum. Merkezde, kedi ve köpeklerle ilgilendik. Kusadasi Belediyesi görevlilerine onlara burada çok güzel baktiklari için çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA