Akilli Kavsakla Trafik Geçisi Daha Rahat Saglanacak

Isparta Belediyesi tarafindan Gölcük yolu üzerinde Muzaffer Sinop Caddesi ile Kadir Boylu Caddesinin kesistigi kavsakta düzenleme çalismasi yapiliyor. Deregümü ovasinda devam eden yeni yapilasma ve trafik yogunlugu dolayisiyla bu bölgeye akilli kavsak yapiliyor.

Akilli Kavsakla Trafik Geçisi Daha Rahat Saglanacak
Isparta Belediyesi, yeni yapilasma olan bölgeler ve sehrin ihtiyaçlari dogrultusunda trafik akisinin daha rahat saglanabilmesi için yollarda yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar birçok kavsakta düzenleme yapildi, yeni bulvarlar açildi, trafik akisinin rahatlamasi için sinyalizasyon sistemlerinde düzenlemeler saglandi. Çalismalar son olarak Gölcük yolunda devam ediyor.

Deregümü ovasinda devam eden yeni yapilasmadan olusan trafik yogunlugu dolayisiyla Fen Isleri Müdürlügü tarafindan Gölcük yolunda Muzaffer Sinop Caddesi ile Kadir Boylu Caddesinin kesistigi kavsakta çalisma yapiliyor. Yapilan çalismada bu bölgeye akilli kavsak uygulanacak. Çalismalarin tamamlanmasiyla Yeni Zabita Hizmet Binasi tarafindan gelen bir araç sürücüsü Batikent Mahallesi ve Burdur yoluna daha rahat ve daha güvenli geçis yapabilecek.
Kaynak: İHA