Melikgazi'de Yaz Kurslari Basliyor

Melikgazi Belediyesi tarafindan çocuklarin yaz tatillerini verimli geçirmeleri için MELMEK çerçevesinde 7-14 yas arasi çocuklar için düzenlenen yaz kurslarinin kayitlari basladi.

Melikgazi'de Yaz Kurslari Basliyor
Her yil binlerce çocugun yaz kurslarina katilarak hem eglendigini hem de zamanini verimli kullandigini hatirlatan Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, “Edebiyattan sanata, spordan bilime, gastronomiden teknolojiye birçok bransin bulundugu 7-14 yas arasi çocuklar için yaz okullari kurs kayitlarimiz basladi.

7-14 yas arasi çocuklar kurslarimiza ücretsiz olarak basvuru yapabilir. Kayitlar için www.melikgazi.bel.tr adresinden basvuru yapabilir veya 2521665-67 nolu numarada bilgi alabilirsiniz. Yaz boyu devam edecek kurslarda çocuklar hem eglenecek hem de yeni yetenekler kazanma sansi yakalayacak. 23 tesis, 11 alan, 64 bransta baslayacak olan yaz kurslarinda yaz dönemi boyunca ücretsiz egitim verilecek. Zihinsel ve bedensel gelisimlerini artirmasi hedeflenen bu egitimlerde, çocuklar yasitlariyla birlikte eglenceli zaman geçirirken, bos zamanlarini da en güzel ve aktif sekilde kullanacak” dedi.

Kaynak: İHA