Fransa Merkezli Dünyaca Ünlü Sanat Galerisi Bodrum'a Geliyor

Bodrum Loft, 1 Temmuz Cumartesi günü dünyaca ünlü Perrotin galerisinin ’French Delights’ sergisinin açilisina ev sahipligi yapacak.

Fransa Merkezli Dünyaca Ünlü Sanat Galerisi Bodrum'a Geliyor


Tüm dünyada ses getiren sergilere ev sahipligi yapan Fransa merkezli galeri Perrotin, bu yaz Bodrum’daki sanat etkinliklerini zirveye tasiyacak. Perrotin, Bodrum Loft is birligi ile 1 Temmuz saat 18.00’de ’French Delights’ sergisini sanatseverlerle bulusturacak.

Küratörlügünü Selcan Atilgan’in üstlenecegi sergide 11 sanatçinin 17 farkli eseri yer alacak. Sergi, sanatseverlere Bodrum Loft’un modern mimarisi ve essiz ambiyansinda hem yerel hem de uluslararasi sanatçilarin farkli bakis açilarini, üretici yaklasimlarini ve tekniklerini kesfetme firsati sunacak.

Geçen yil Almanya merkezli KÖNIG Galerie ile Bodrum’da düzenlenen sanat etkinliklerinin çitasini zirveye tasiyan Bodrum Loft’da bu yil dünyaca ünlü bir baska galeri boy gösterecek.

Fransa merkezli Perrotin galerisinin Bodrum Loft isbirligiyle hayata geçirecegi ’French Delights’ sergisi 1 Temmuz 2023 Cumartesi günü kapilarini açacak.

Yaz sonuna kadar ziyaret edilebilecek French Delights sergisi, sanat ve tatil tutkunlari bir araya getirirken, doganin içerisinde sanat kesfi ile farkli bir deneyimi de yasatacak.

11 sanatçinin 17 farkli eseri bulunacak

‘French Delights’ sergisi Bodrum’un lüks tatil turizmi ile dünyada sürekli olarak artis kaydeden marka degerine sanat alaninda da önemli bir katki saglayacak.

Küratörlügünü Artsa Danismanlik’in kurucusu Selcan Atilgan’in üstlendigi sergide 11 sanatçinin 17 farkli eseri yer alacak. Sergi, izleyicilere hem yerel hem de uluslararasi sanatçilarin farkli bakis açilarini, üretici yaklasimlarini ve tekniklerini kesfetme firsati sunacak.
Kaynak: İHA