Fare Zehri Verdigi Sevgilisini Bogarak Öldüren Sahis Mahkemede Ifade Degistirdi

Denizli’de birlikte yasadigi sevgilisini ellerini koli bandiyla, ayaklarini da plastik kelepçeyle baglayip fare zehri verdikten sonra is dönüsü bogazini sikarak öldüren ve cesedini battaniyeye sarip el arabasiyla araziye atan sahis, yargilandigi mahkemede ifadesini degistirerek kadinin kendi canina kiydigini iddia etti.

Fare Zehri Verdigi Sevgilisini Bogarak Öldüren Sahis Mahkemede Ifade Degistirdi
Pamukkale ilçesine bagli Fatih Mahallesi’nde 11 Ekim 2022 tarihinde bos arazide elleri koli bandiyla, ayaklari plastik kelepçeyle baglanip battaniyeye sarili halde atilan Nadia Nori’nin (30) cesedi bulundu. Sorusturmada Nadia Nori’nin kendisinden 8 yas küçük sevgilisi Sabour Sakhizadeh (22) tarafindan fare zehri verildikten sonra is dönüsü bogazinin sikilarak öldürüldügü, cesedin el arabasiyla battaniyeye sarili halde yaklasik 2 kilometre tasindiktan sonra yol kenarina atildigi ortaya çikti. Cinayeti itiraf eden Sakhizadeh, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sahsin müebbet hapis cezasi talebiyle 3. Agir Ceza Mahkemesinde yargilanmasina baslandi. Gözaltina alinirken suçunu itiraf eden Sabour Sakhizadeh, durusmada sevgilisinin intihar ettigini iddia ederek, ilk ifadesini baski altinda verdigini, cesedi ise panikle attigini söyledi.



Cesedin tasinmasina yardim eden yasi küçük N.K. ise, süphelinin kendisini demir tasima bahanesiyle kandirdigini, yolda bekçilerin kendilerini durdurdugunu ve el arabasinda malzeme tasidiklarini söyledikten sonra yola devam ettiklerini, içinde ceset oldugunu bilmedigini söyledi.



Hakim Sakhizadeh ve N.K.’nin tutuklugunun devamina ve beklenen raporlar çerçevesinde durusmanin ertelenmesine karar verdi.
Kaynak: İHA