Emlak Danismanlari Camiasi Baskentte Bulustu

5 Haziran Emlak Danismanlari Günü münasebeti ile Türkiye’nin dört bir yanindan gelen emlak danismanlari Ankara Tüm Emlakçilar Meslek Odasinin (ATEM) düzenledigi etkinlikte bulustu.

Emlak Danismanlari Camiasi Baskentte Bulustu
ATEM ve ATIS Sirketler Grubu’nun sponsorlugunda gerçeklesen organizasyon Ankara’da bir otelde düzenlendi.

Ikinci kez kutlanan 5 Haziran Emlak Danismanlari Günü, Türkiye’nin dört bir yanindan gelen emlak danismanlari ile kutlandi. Organizasyonda, “Ben Yoruldum Hayat” isimli eseri ile taninan Mümin Sarikaya ve ATEM Korosu sahne aldi.

“Yeni nesil gayrimenkul fonlarimizin tanitimini yapacagiz”

ATIS Invest Ailesi olarak 5 Haziran Emlak Danismanlari Günü organizasyonu çerçevesinde Ankara’da meslektaslari ile bulustuklarini dile getiren ATIS Invest Genel Müdür Yardimcisi Yunus Çatalkaya, “ATIS Invest’in kim oldugunu, ne gibi islemler yaptigimizi, Türkiye’de ne gibi faaliyetlerde bulundugumuzu ve globalde Türkiye’yi nasil temsil ettigimizi tanitmaya çalisacagiz. Tüm Emlakçilar Meslek Odasi’nin düzenledigi 5 Haziran Emlak Danismanlari Günü organizasyonunda sponsorluk anlasmamiz vesilesi ile burada misafirlerimizle bulustuk. Yeni nesil gayrimenkul fonlarimizin tanitimini yapacagiz” ifadelerine yer verdi.

Ayrica, salonda bulunan davetlilere yönelik yaptigi konusmasinda ATIS Invest’in “Yeni Nesil Gayrimenkul Yatirimi” hakkinda sunum gerçeklestiren Çatalkaya, su ifadeleri kullandi:

“Hepimiz gücümüz imkaninda yatirim yapmak isteriz. Ülke olarak da en sevdigimiz yatirim ise gayrimenkul alimidir. En çok tercih edileni ise ticari nitelikte olanidir. Ancak buna gücü yeten var yetmeyen var. Ama herkes isteklidir, yani müsteri potansiyelimiz sinirsizdir. Iste artik gücümüz imkaninda gayrimenkul yatirimi yapabilmenin imkani ayaginiza kadar gelmis oldu. Artik operasyonel faaliyetlerin yükü gayrimenkul sahiplerinde degil, vergi orani yüzde 0 ve yaptiginiz yatirimda hem gayrimenkul deger artisindan hem de kira/temettü gelirinden faydalaniyorsunuz. Tüm detaylari dinlemek için sizleri Kizilay’da, Sihhiye Orduevi’nin tam karsisinda yer alan Re-Pie Irtibat Büromuza bekliyoruz.”

Türkiye’de 115 bin nüfusa sahip bir meslek grubu olduklarini ve Emlak Danismanlari Günü’nün ikincisini kutladiklarini dile getiren ATEM Baskani Hakan Akçam, “Türkiye’deki 10 oda baskanimiz burada, üst düzey programimiz var. Ayrica bu geceyi ATIS Sirketler Grubu’nun katkisiyla gerçeklestiriyoruz. Bizler her yil bu özel günü düzeli olarak farkli illerde kutlayacagiz” diye konustu.

“Gayrimenkul sektörü ülke ekonomisinin ciddi lokomotiflerinden biridir”

Bursa Emlak Müsavirleri Esnaf Odasi Baskani Erdal Çelebi, “ 5 Haziran Emlak Danismanlari Günü’nü bu sene Ankara’da kutluyoruz. Bilindigi üzere gayrimenkul sektörü ekonominin yüzde 10’nuda katki koyan, bu dogrultuda içinde milyonlarca insana istihdam saglayan ülke ekonomisinin ciddi lokomotiflerinden biridir. Böyle bir sektörün pazarlama tarafi da bizim sektördeki paydaslarimiza nail olmustur. Bu baglamda, emlakçiligin ve gayrimenkul sektörünün ne kadar önemli oldugunu ve düzenlemeler ile ne kadar yol kat ettigini görüyoruz. Bu vesile ile Ankara’da tüm Türkiye’den katilim ile muhtesem bir geceye sponsor olan ATIS Invest ofisleri ile icra ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA